Mange forskellige former for frivillige fællesskaber kan opstå, når mere end 100 lejlighedsbeboere lever på samme matrikel.

Vi bliver flere og flere beboere i Munkemose Park, og for at understøtte fællesskabet og det gode naboskab afholder vi løbende madkurser med professionel kok. Derudover er der ugentlig fællesspisning, og fællesarealerne er indrettet med henblik på at naboskabet kan dyrkes i indbydende rammer.

I den del af Munkemose Park, som oprindeligt blev opført til Mulernes Legatskole, ligger den gamle kantine, som er blevet renoveret og nu fungerer som omdrejningspunktet for Munkemose Parks fællesarrangementer. Foreningen Madhuset har til formål at skabe fælleskab blandt beboerne ved kulturelle og kulinariske oplevelser. Der arrangeres bl.a. ugentlig fællesspisning i den smukke gildesal, og madlavningen foregår i et professionelt køkken. Lejlighedsvist vil der også være vin- og ølsmagning, fejring af højtider m.m.

I forlængelse af Madhuset ligger det store orangeri, hvor man kan nyde en rolig stund blandt de mange planter. Herfra er der udsigt over gårdmiljøet.