Munke Mose Allé 1, G.3.2
142 m2 3. sal 4 værelser 19.873 kr./md
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder og elevator
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
142 m2
Etage:
3. sal
Værelser:
4
Bygget/Ombygget:
2019
Leje pr. mdr.:
19.873 kr./md
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
600 kr./md
Energimærke:
Energimærke A10

Totalrenoveret kvalitetslejlighed med storslået udsigt

Midt i Odenses smukkeste park

Lys og indbydende 4 værelses lejlighed med gulvvarme, eksklusive kvalitetsmaterialer og højt til loftet. Lejlighedens store vinduesparti lader lyset strømme ind og bidrager til følelsen af et meget lyst og indbydende hjem. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Fra Køkken/alrum har man en storslået udsigt over Odense Å og Munke Mose. Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelserne er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelserne har en moderne badløsning med afskærmet bruseniche,  nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit armatur fra Oras. Det ene badeværelse har desuden vaskesøjle fra Miele.

Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til biologisk køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen. Fra soveværelset er der direkte adgang til Walk-in-closet. De to værelser har indbyggede skabe, og fra lejlighedens ene værelse er der udgang til dejlig altan.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, elevator m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Altan
Nej
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

Book fremvisning af Munke Mose Allé 1, G.3.2

Vi vender retur til dig indenfor 24 timer, hvor vi kan aftale nærmere tidspunkt for fremvisning.

Book fremvisning
Privatlivspolitik *

Personlig rådgivning

Anne Norman
Ejendomsadministrator
Tlf: 3123 0149
ano@tasfo.dk

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.