Munke Mose Allé 1, K.4.TH
118 m2 4. sal 3 værelser 17.400 kr./md
Her får du:
  • Unikke lejligheder i hjertet af Odense
  • Totalrenoverede boliger med historisk sjæl
  • Moderne planløsninger med køkken/alrum
  • Boliger til singler, par, seniorer og børnefamilier
  • Lejligheder mellem 54 m2 til 204 m2
  • Parkeringskælder og elevator
  • Trygt og grønt gårdmiljø med elektronisk adgangskontrol
  • Fælles madhus, storkøkken, orangeri og gæsteboliger
  • Delebil-ordning
Fakta om boligen
Størrelse:
118 m2
Etage:
4. sal
Værelser:
3
Bygget/Ombygget:
2019
Leje pr. mdr.:
17.400 kr./md
Aconto vand:
150 kr./md pr. pers.
Aconto varme:
500 kr./md
Energimærke:
Energimærke A10

Totalrenoveret kvalitetslejlighed med fantastisk tagterrasse

Midt i Odenses smukkeste park

Skøn 3 værelses lejlighed beliggende på 4. sal og med byens bedste beliggenhed. Solrig ugenert tagterrasse, med sol det meste af dagen og dejlig udsigt til det grønne gårdmiljø. Lejligheden er lys og indbydende, med gulvvarme, eksklusive kvalitetsmaterialer og højt til loftet. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af Siemens opvaskemaskine og Thermex emhætte). Der er kværn til biologisk køkkenaffald i køkkenvasken og kogende vand i vandhanen.

2 store værelser, begge med indbyggede skabe og det ene med smuk trappe til terrassen, hvofor solen kan nydes og med flot udsigt til det grønne gårdmiljø.

Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelset er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelset har desuden en moderne badløsning med glasafskærmet bruseniche, nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet, berøringsfrit armatur fra Oras og vaskesøjle fra Miele.

Munkemose Park er ikke “kun” nye, eksklusive lejligheder. Det er også et fantastisk beboerfælleskab midt i byen. Her bor du med Odense Å i forhaven og få hundrede meter fra gågaden. Fællesfaciliteterne tæller b.la. Madhuset med fælles storkøkken, gæsteboliger, orangeri, legeområde til de mindste, parkeringskælder, elevator m.m.

Læs med her på siden og bliv overbevist om at dit næste hjem ligger i Munkemose Park.

Tagterrasse
Ja
Husdyr
Ikke tilladt
Parkering
Mulighed for egen parkeringsplads
Internet
Fibernet
Rygning
Ikke tilladt

Book fremvisning af Munke Mose Allé 1, K.4.TH

Vi vender retur til dig indenfor 24 timer, hvor vi kan aftale nærmere tidspunkt for fremvisning.

Book fremvisning
Privatlivspolitik *

Personlig rådgivning

Anne Norman
Ejendomsadministrator
Tlf: 3123 0149
ano@tasfo.dk

Omgivelserne:

Munke Mose og Odense Å:

Flytter du ind i en af lejlighederne i Munkemose Park, kommer du til at bo midt i den smukke park, Munke Mose.

Du får en fantastisk bopæl på en af de bedste adresser i Odense. Her er alle byens tilbud og muligheder indenfor gåafstand, og du er samtidig omgivet af smuk natur.

Munke Mose er et fantastisk anlæg, der rummer store græsarealer, boldbaner, legeplads og træningsredskaber. Du finder samtidig en smuk kombination af gamle træer, søer, øer, vandløb og skulpturer. Munke Mose har med andre ord et alsidigt og spændende udtryk med mulighed for mange oplevelser og aktiviteter.

Odense Å risler idyllisk igennem Munke Mose, og et dejligt stisystem fører dig til de skønneste områder: Eventyrhaven, Ådalen, Odense Zoo, Fruens Bøge og det populære udflugtsmål, Skovsøen.