En familieejet koncern fokuseret på ordentlighed og godt købmandskab

TASFO er en forkortelse for Tastesen Family Office, som er en familieejet portefølje af kapitalselskaber. Koncernens investeringer er fokuseret på ejendomsudvikling og venturekapital. Tasfo Selskaberne er i dag en samlebetegnelse for en række aktie- og anpartsselskaber, ligesom der er ejerandele i en række danske virksomheder.

Team Tasfo

Tasfo Selskaberne har en professionel organisation, der arbejder for en sikker og effektiv formueforvaltning i overensstemmelse med familien Tastesens værdisæt. Virksomheden er kendetegnet ved en dynamisk ledelse, et professionelt team af medarbejdere og korte beslutningsprocesser.

Til at varetage driften og udviklingen af Tasfo Selskabernes projekter er der et team af dedikerede medarbejdere, som du ser her

Al drift og administration foregår fra hovedkontoret i Odense Centrum.

En professionel investeringsstrategi målrettet opkøb og udvikling af ejendomme

Tasfo Selskabernes aktiviteter er fokuseret på opkøb og udvikling af fast ejendom (se udvalgte projekter her). Virksomheden er kendetegnet som en velkonsolideret og visionær virksomhed. Ambitionen er at være en stærk samarbejdspartner, der tager aktiv del i arbejdet omkring ejendomsporteføljen og investeringerne på venturemarkedet.