Ventureselskaber - Tasfo Selskaberne
RealRelief

Real Relief leverer livsforbedrende og livreddende nødhjælpsløsninger til udviklingslande.

Goloo

Real Relief leverer livsforbedrende og livreddende nødhjælpsløsninger til udviklingslande.

House of Amber

Et af verdens førende mærker inden for eksklusive ravsmykker og ravkunst.

Priss

Kæde af tyske grænsebutikker i Harrislee, Pebersmark & Süderlügum.

Anico

Virksomhed med mere end 20 års erfaring i håndtering og bekæmpelse af skadedyr.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Så tøv ikke med at kontakte os.


Jesper Steen Tastesen
Ejer
Tlf: 4064 2347
jst@tasfo.dk

Vi hører meget gerne om potentielle investeringsmuligheder.


Mie My Tastesen
Direktør
Tlf: 2214 0928
miemy@tasfo.dk

Uddrag af ventureselskaber som er solgt:

 

 

 

Room Copenhagen

Wallmob

Discover Systems

Lizn

Ejerandele siden 2009

TASFO Selskaberne har siden 2009 købt ejerandele i en række forskellige virksomheder, hvor vi oplever et stort potentiale for udvikling og vækst. Vi lægger vægt på, at ledelsen selv kan implementere forretningsplanen, og at produktet er nyskabende.

Vi har alt efter virksomhedens behov ageret som business angel og/eller investor i en række forskellige brancher. Vores investorkapital suppleres ofte med sparring, netværk og viden.

En god investering?

Det er svært at opsætte endegyldige kriterier for, hvad der definerer en god investeringsmulighed. Der er mange faktorer, der griber ind i Tasfo Selskabernes bedømmelse af ny investorkapital – herunder tidshorisont, konkurrenter, netværk og ikke mindst god kemi med projektets øvrige ejere.

Generelt for venturekapital skal der dog være tale om et stort vækstpotentiale, gode vækstvurderinger samt et målbart behov for at nå næste skidt mod et kommercielt gennembrud.

Vores konstellation og virksomhedskultur er kendetegnet ved korte beslutningsprocesser og risikovillig kapital, som er værdifuld i processer, hvor det skal gå stærkt.

Udvikling og succes

De midler, vi kommer med, skal anvendes til vækst, idet vi som udgangspunkt kun deltager i kapitalforhøjelser. Tasfo Selskaberne samarbejder også gerne med syndikeringspartnere og investeringsfonde, hvor vi bidrager med kapital uden at være hovedinvestor.

Vi screener altid ledelsen, således vi sikrer os de bedste forudsætninger for et samarbejde omkring virksomhedens udvikling og succes.

Kontakt os hvis du står med et banebrydende koncept eller et nyskabende produkt – så er det muligt, at det er din virksomhed, der er mål for vores næste investering.